Juf Annemiek

Hallo, Ik ben Annemiek Stallaart, 32 jaar en inmiddels al voor het zesde jaar verbonden aan het Leonardo onderwijs. Hier geef ik al 6 jaar met veel plezier les aan de bovenbouw in Terneuzen. Het meest geniet ik van de projectlessen, leuk voor de kinderen om te doen en leuk voor de juffen om te geven.
Vorig jaar ben ik in december moeder geworden van Lars, een lieve, ondernemende jongen die helaas geboren is met twee zeer slechte nieren. Dit heeft als gevolg dat ik (tijdelijk) een stuk minder voor de klas sta. Ik probeer wel wekelijks een aantal dagdelen op school te zijn. Ik hoop na de kerstvakantie weer echt voor de klas te staan.

Juf Nienke

Mijn naam is Nienke Hillaert. Ik ben 33 jaar oud en woon samen in Hulst met mijn partner. Sinds december 2014 hebben we een prachtige dochter, genaamd Jolie. Ook loopt er een klein teckeltje in huis, zij heet Puk.
Ik werk sinds augustus 2013 op het Leonardo onderwijs Middenbouw in Terneuzen, op de Meerpaal. Ruim 10 jaar heb ik daarvoor in Hulst gewerkt op het speciaal basisonderwijs, de Brug. Ik ben altijd op zoek geweest naar de behoeften van elk kind specifiek, daarom heb ik na de Pabo de opleiding Speciaal onderwijs gedaan. Hierna heb ik mijn Master gedragsspecialist gehaald in de avonduren. Ook heb ik het basisjaar Begeleidingsspecialist gevolgd. In het Leonardo onderwijs kan ik deze achtergrond heel goed in de praktijk brengen. Ik ben elke dag blij dat ik deze baan mag hebben en rijd met plezier naar Terneuzen.
Naast het werk heb ik natuurlijk ook nog hobby's. Ik speel nog hockey op recreatief niveau. Verder maak en luister ik graag naar muziek, ga ik graag lekker weg om te genieten van eten en drinken. Ook lezen doe ik graag. In de winter gaan we op skivakantie en in de zomer zoeken we een warm land op om te relaxen, maar ook om dingen te bekijken.

Onderwijsgroep Perspecto